Programmering i Java
Kurser og vejledning
 - skræddersyet til din virksomhed
Foredrag
 og præsentationer
Om forfatteren
Søg
Webprogrammering med JSP

Objektorienteret programmering i Java

Videregående programmering i Java

Et kursus designet specielt til din virksomhed

Hvis I mangler viden for at få løst et specifikt problem, så er det oftest billigst og mest effektivt at få et skræddersyet kursus.

Fordele:

Hvordan?

I kontakter mig og vi finder i fællesskab ud af, hvilke kvalifikationer I skal bruge og hvor lang tid, det vil tage at opnå dem.

Eksempel: Jeres opgave: Design af et program, der flytter nogle data til en database uden for jeres firewall. Data skal derefter vises på en webside på forskellige måder.

Jeres problem: Jeres viden om Java er ret rusten. I kender meget til databaser, men ikke til hvordan man gør fra Java. Webprogrammering kender I måske heller ikke ret meget til.

Løsning: Et opgaveorienteret kursus på jeres virksomhed over to dage (med en uges mellemrum).

De næste 5 dage arbejder I selv med opgaven. En gang imellem støder I ind i noget I ikke umiddelbart kan løse, så kontakter I mig og jeg hjælper jer med at løse problemet (så vidt muligt samme dag).

De næste 10 dage arbejder I selv med opgaven. En gang imellem støder I ind i noget I ikke umiddelbart kan løse, så kontakter I mig og får løst problemet hurtigst muligt.

Hele forløbet tager 3 uger, hvor I har lært en masse og samtidig fået løst jeres opgave.

Pris: Afhænger naturligvis af opgavens omfang (forberedelse og afvikling).
Priseksempel for ovenstående forløb (2 undervisningsdage til en gruppe på 4 personer +konsulentbistand i op til 8 timer): 17.000 kr excl moms.